El CIAC celebra el seu 7è Racó de la Innovació dins del congrés Advanced Factories

DESTACAT
29/3/22
536
0

* Innovae, Eurecat, Coolmag Thermo Conductive, Doga, OTC Engineering, IDNEO Technologies, AIT UPC Ecoracing, Urban Resilience, Bitmetrics i Maccion Lean Solutions van ser les empreses guanyadores i que van poder presentar els seus projectes al Racó de la Innovació del CIAC.

  • És la setena edició del Racó de la Innovació del CIAC, i la segona ocasió que se celebra dins una de les trobades de referència de la Indústria 4.0: Advanced Factories al CCIB de Barcelona que aquest any té previst reunir 17.000 assistents.

El 7è Racó de la Innovació del Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya va tornar a ser un èxit d'assistència i networking. El jurat, format per professionals del sector de l'automoció, com el mateix president del CIAC, Josep Maria Vall, van triar deu projectes de deu empreses diferents com a finalistes, i guanyadors, del procés de selecció.

Els projectes i empreses guanyadores del 7è Racó de la Innovació del CIAC van ser:

Calibres 4.0: Realitat Mixta per a QA amb calibres (Innovae).
Drons autònoms per a intralogística a les fàbriques (Eurecat).
Enhanced Thermally Conductive Compound for Power Electronics (Coolmag Thermo Conductive).
Product Design with Artificial Intelligence (Doga).
i-ConnDrive - Connected Mobility Solution (OTC Engineering).
Modular Connectivity Platform (IDNEO Technologies).
UPC Ecoracing (AIT UPC Ecoracing).
Estació Sumosu (Urban Resilience).
Pick[+] (BitMetrics).
Low-cost and non-intrusive solution to manage the intralogistics of your business. Smart IoT Sensors, AGVs and RFID integrated technologies (Maccio Lean Solutions).

Per segona edició consecutiva, el Racó de la Innovació del CIAC va tornar a celebrar-se dins de l'Advanced Factories, un dels congressos de referència de la Indústria 4.0, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), que aquest any espera convocar més de 17.000 persones.

Comentaris