CIAC i Industry Talks tanquen un acord de col·laboració per donar més veu al sector de l'automoció

DESTACAT
11/4/22
622
0

Industry Talks, plataforma digital especialitzada en la creació de Networking i Cultura Industrial, i el Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya (CIAC) han arribat a un acord per obrir la plataforma al sector català de l'automoció i potenciar-ne la presència com la veu d´aquesta indústria a Catalunya.

En aquesta aliança, el CIAC tindrà les portes obertes de la plataforma Industry Talks, així com les empreses d'automoció que formen part del clúster, per crear contingut que sigui de referència per al sector: des d'articles tècnics fins a entrevistes. Tot això sota el criteri editorial de les i els professionals de la plataforma Industry Talks.

El Clúster Manager, Josep Nadal, ha estat molt clar, "per al CIAC l'acord amb Industry Talks és un pas endavant perquè les empreses associades i el mateix cluster tinguin més veu pública per explicar què fa el sector i quins són els projectes que està desenvolupant".

Alhora, Pedro J. Carrillo, CEO de Grupo Metalia ha mostrat el seu agraïment a CIAC per unir-se a la xarxa de suports generats per Industry TALKS per tal de continuar generant coneixement de la indústria, en general, i de l'automoció, a particular. "A industry TALKS apostem per col·laborar amb els principals actors d´aquesta indústria estratègica i gràcies a CIAC podrem apropar millor, a més, la realitat del sector tan important a Catalunya".

Comentaris