Convocatòria oberta - 5a edició dels Premis CIAC

DESTACAT
1/5/22
1.484
1

CONVOCATÒRIA OBERTA: PRESENTA'T ALS PREMIS CIAC


El Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya (CIAC) prepara un any més els Premis CIAC, que es celebraran en el marc de la 5a edició del MÍTING d'AUTO, l'esdeveniment anual organitzat pel Clúster que tindrà lloc el proper 22 de juny al Mercat de les Flors de Barcelona, i que un any més esdevindrà el punt de trobada de referència dels principals agents de l'automoció de Catalunya.

Com en les anteriors edicions, els Premis CIAC reconeixeran a aquelles companyies que amb la seva tasca impulsen la competitivitat de la indústria de l'automòbil a Catalunya. Aquests guardons consten de quatre categories: Premi CIAC a la Millor empresa d'automoció de l'any, Premi CIAC a la Millor estratègia d'innovació, Premi CIAC al Millor pla d'internacionalització i Premi CIAC a la Millor productivitat industrial.

Els Premis CIAC estan oberts a la participació de totes les empreses membres del CIAC i el criteri d'elecció dels guanyadors es durà a terme mitjançant un rigorós procés d'avaluació a càrrec d'un jurat format per enginyers, economistes i directius de prestigioses escoles de negocis del nostre país.

La data límit per presentar les vostres candidatures és fins el 30 de Maig de 2022 al correu electrònic de: comunicacio@ciac.cat

VEURE LES BASES DELS PREMIS CIAC 2022Candidatura - Premi CIAC a la Millor empresa d'automoció de l'any

Candidatura - Premi CIAC a la Millor estratègia d'innovació

Candidatura - Premi CIAC al Millor pla d'internacionalització

Candidatura - Premi CIAC al Millor pla de productivitat industrial


Per a més informació, us podeu adreçar per correu electrònic a comunicacio@ciac.cat

Comentaris

Miguel Gallo 9/5/22
me gustaría asistir
Gracias