El Top Management Meeting evidencia la necessitat d’un canvi de relació entre fabricants i proveïdors

DESTACAT
10/5/22
392
0

El Top Management Meeting d'aquest mes de maig ha servit per fer més clara la necessitat de les empreses proveïdores d'un canvi respecte la relació que mantenen amb els diferents fabricants. Els increments dels costos provoquen autèntics desequilibris en els comptes que els TIER no poden seguir mantenint sense repercutir part dels costos als clients.

En aquesta situació de crisi també se situa la fotografia del mercat espanyol i europeu. Durant el primer trimestre d'aquest any, els quatre principals mercats europeus han registrat unes pèrdues de dos dígits en les vendes, excepte Alemanya:

Itàlia: -24,4%
França: -17,3%.
Espanya: -11,6%.
Alemanya: -4,6%.

Una de les dades destacades d'aquest primer trimestre del 2022 és que per cada vehicle nou, es venen 2,7 de segona mà.

En una vessant més positiva, s'ha donat a conèixer a les empreses que 4 projectes presentats a les AEI per socis del CIAC han rebut un total de 500.000 euros per desenvolupar-los. També s'ha comentat l'Estudi retributiu que s'està desenvolupant de la mà d'Isprox on es mostraran dades sobre els costos salarials i no salarials que representen els diferents perfils professionals del sector.

Per tancar, s'ha presentat la 5a edició del Míting d'Auto que es farà el proper 22 de juny al Mercat de les Flors de Barcelona i que comptarà amb l'Elsa Anka com a presentadora i amb Victor Küppers com a ponent.

Comentaris