Dubtes sobre VDA i un projecte per a la implantació de l’e-CMR són els temes que protagonitzen la reunió de Supply Chain

DESTACAT
25/5/22
336
0

L'àrea estratègica de Supply Chain ha fet la segona reunió del 2022 després d'una primera a finals del mes de març. En aquesta nova trobada s'han analitzat alguns protocols aplicats per empreses com Seat. En aquest cas, Víctor Pérez, gestor d'operacions Inhouse, ha explicat el sistema de control de supply chain de la companyia per controlar, sobretot les desviacions més típiques com la descàrrega electroestàtica, ubicació de material fora de lloc, zones de treball no segures i no ergonòmiques, així com el manteniment i consums de materials i la planificació de les reparacions.

Els assistents han focalitzat les seves preguntes en el VDA per saber quines solucions aplica Seat i com estructura el control de les desviacions, auditoria i els KPI.

Per altra banda, també hi han intervingut IT Consultors Estratègics per parlar de l'e-CMR, el que han definit com "l'albarà electrònic". Un protocol que cada vegada agafa més terreny i sembla que en un futur proper serà d'ús habitual per documentar els expedients de transport. Una demanda que es va deixar clara durant la reunió és que aquest protocol ha de ser flexible perquè s'adapti a les diferents necessitats de les empreses que formen tota la cadena de valor de la indústria de l'automòbil.

En aquest sentit es va parlar d'una proposta de projecte que hi ha damunt la taula per part del CIAC que és un estudi per valorar la implantació eficient i eficaç de l'e-CMR. Finalment, s'ha avançat que dos dels temes que es tractaran a la propera reunió de supply chain seran el Roadmap 4.0 i el mentoring de digitalització.

Comentaris