FORMACIÓ EN MATRICERIA - INSCRIPCIONS

PROJECTES
26/4/18
249
0

Bona tarda {name},

Com bé sabeu, des del CIAC conjuntament amb CONSORCI DE FORMACIÓ PORFESSIONAL D’AUTOMOCIÓ (CFPA) s'ha estat treballant durant mesos en un programa innovador de formació especifica per perfils professionals de matriceria, que pot durar entre 12-18 mesos de durada, combinant formació en aula i taller, i amb contractació.
Una part serà subvencionada i una part bonificada.

En el Gestor de Projectes del CIAC teniu tota la informació sobre el format del programa, continguts del temari, així com tots els detalls necessaris per la participació a la fitxa del projecte.

Necessitem que us hi impliqueu per seguir avançant.

Ha arribat el moment de concretar quines empreses hi voleu participar i amb quants alumnes cadascuna, tenint en compte que el compromís és de 18 mesos de durada.

Amb aquest motiu us demanem que a continuació ens indiqueu el nombre d'alumnes, omplint el SEGÜENT FORMULARI:

Donat el nombre limitat de places d'aquest programa (15-20 alumnes), la participació en aquesta primera edició del programa és farà per estricte ordre d'inscripció mitjançant aquest formulari.
Inicialment es reservarà una plaça per empresa i en cas de quedar places lliures es considerarà un segon alumne per aquelles empreses que ho heu demanat.

Per qualsevol qüestió, no dubteu en contactar amb nosaltres.
Moltes gràcies!

Clàudia Bas Cutrina
Departament de projectes

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
projectes@ciac.cat
www.ciac.cat

Comentaris