SAVE THE DATE: e-Mobility Experience ja té data pel 2023

DESTACAT
19/12/22
231
0

Benvolguts i benvolgudes,

La fira e-Mobility Experience ja té data confirmada per al 2023 al Circuit de Barcelona-Catalunya: el cap de setmana del 7 i 8 d'octubre.

Després de l'èxit de participació i d'assistència de la primera edició, el traçat català tornarà a reunir a les principals marques de vehicles elèctrics, amb propostes experiencials i activitats per a tots els públics.

L' e-Mobility Experience és una fira que aplega les principals novetats del sector de la mobilitat elèctrica i presenta solucions als reptes de mobilitat actuals. Els assistents poden provar els vehicles a la mateixa pista del Circuit de Barcelona-Catalunya i compta amb circuits específics de motos i patinets, així com amb una extensa zona d'exposició de vehicles al pàdoc. S'ha posicionat com un esdeveniment familiar on gaudir de diferents experiències durant dues jornades, amb activitats per als més petits, una gran zona amb diferents propostes gastronòmiques i productes de qualitat i música en directe.

La primera edició de l'esdeveniment, celebrada els dies 29 i 30 d'octubre coincidint amb la primera prova 100% elèctrica del Mundial de Rallycross, va superar totes les expectatives amb 15.173 assistents, registrant més de 4.000 proves de vehicles a la pista del Circuit i acordant un gran nombre d'operacions comercials. La demanda va ser tan alta que fins i tot es van haver d'ampliar els horaris de proves de cotxes per a poder donar cabuda a totes les peticions.

Les marques que van confiar en la primera edició de l'e-Mobility Experience van ser: Baltasar, Cake, Circutor, CUPRA, ECC, Ecobike, Etwow, Floox, Grup Mow, Hispano Suiza, Iberdrola, Lexus, Maquina Motors, Nissan, NIU, QEV Technologies, RACC, Renault, Seat Mo, Silence, Spinta bikes, Tesla, Toyota i Urbing.

Per al 2023, la segona edició de l'e-Mobility Experience comptarà amb algunes novetats, com la celebració de conferències sobre mobilitat elèctrica, i es tornarà a complementar amb activitat de competició a la pista, que es desvetllarà un cop es faci oficial el calendari esportiu del Circuit de Barcelona-Catalunya per a la propera temporada.

Durant el mes de febrer s'obriran les inscripcions per participar com a expositors en aquesta segona edició de l'e-Mobility Experience.

T'esperem al Circuit de Barcelona-Catalunya el 7 i 8 d'octubre de 2023!

Comentaris

Formem part de
Amb el suport de
Partners de
Col·laborem amb