4a Jornada Estratègica de Supply Chain

DESTACAT
13/12/22
128
0

SEAT ha acollit la 4a Jornada Estratègica de Supply Chain del Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya (CIAC). La trobada ha començat amb unes paraules de l'Enric Martí, director de Logística del fabricant, per centrar-se a revisar l'activitat de l'Àrea Estratègica de Supply Chain del CIAC.

Després de revisar l'estat del pressupost, jornades futures i alguns dels projectes que s'estan desenvolupant, així com la presentació d'algunes idees per crear-ne de nous, s'ha passat a parlar del projecte de "Resposta disruptiva a trencaments a la cadena de subministrament. Fabricació de components per I3D".

És un dels últims projectes que ha posat en marxa aquesta Àrea Estratègica i ja hi ha quatre peces candidates per implantar en els vehicles:

  • Clip d'instal·lació elèctrica.
  • Peça exterior no vista del para cops.
  • Algunes peces de l'interior del vehicle.
  • Peça metàl·lica no vista.

La fita que busca el projecte és reduir el risc de treballar amb cadenes de subministrament llargues que, des de la pandèmia, s'han vist afectades d'una manera o altra.

La Jornada Estratègica de Supply Chain del CIAC ha acabat amb una visita a les instal·lacions de SEAT, un aperitiu i una estona per fer networking.

Comentaris

Formem part de
Amb el suport de
Partners de
Col·laborem amb