El CIAC arriba a un acord de col·laboració amb eMobility Expo World Congress per donar forma al futur de la indústria de la mobilitat

DESTACAT
21/3/23
380
0

Del 21 al 23 de març, eMobility Expo World Congress aterra a València amb les darreres innovacions i solucions sostenibles per a la indústria de la mobilitat. I el CIAC no pot faltar a aquest esdeveniment.

L' eMobility Expo World Congress, l'esdeveniment d'innovació per a la indústria de la mobilitat electrificada, autònoma, connectada i sostenible, arribarà a València (Espanya) del 21 al 23 de març del 2023. Durant tres dies, eMobility Expo World Congress reunirà més de 5.000 professionals per descobrir les darreres tendències, vehicles i solucions tecnològiques per impulsar la mobilitat del futur.

En aquest context, l'esdeveniment internacional reunirà a la Fira València tots els actors de la mobilitat integral. Més de 170 firmes expositores especialitzades en micromobilitat, automoció, indústria tecnològica, fabricants de bateries elèctriques i sistemes de càrrega, noves fonts de combustible com l'hidrogen, productes per a la conducció automatitzada i autònoma, indústria de components, logística, aeronàutica, ferroviària i la construcció naval, així com les start-ups que estan revolucionant el sector, presentaran les darreres innovacions i solucions per al futur de la mobilitat.

Una plataforma de mobilitat holística

En el marc d'EME VLC, tindrà lloc l'eMobility Expo World Congress, on més de 340 experts internacionals compartiran les claus per implementar models de negoci nous i presentaran les tendències tecnològiques i sostenibles més capdavanteres en l'àmbit de la mobilitat. El congrés comptarà amb diferents fòrums verticals per a cada segment de la indústria (bateries i hidrogen, mobilitat urbana, transport i infraestructures, automoció, logística, ferroviària, naval, aeronàutica i micromobilitat), així com agendes especialitzades per a cada perfil professional: CEOs, CIOs i representants de l'administració pública.

A més, eMobility Expo World Congress comptarà amb diverses activitats per fomentar el networking i les sinergies entre tots els professionals del sector. Un exemple seran els eMobility Innovation Awards 2023 - els guardons que reconeixen el lideratge, els projectes d'innovació i les solucions que transformaran la indústria de la mobilitat -, l'eMobility Startup Forum - un fòrum que acollirà tot l'ecosistema de startups que hi ha revolucionant la mobilitat del sector -, el Leadership Summit - un esmorzar amb els executius de les principals empreses líders del sector -, i els tours tecnològics.

El CAIC anima tots els professionals del sector de la mobilitat a participar en la Call for Speakers de l'eMobility World Congress, i a presentar els seus projectes innovadors als eMobility Innovation Awards 2023.

Comentaris