El CIAC celebra la seva Assemblea General Ordinària

DESTACAT
28/10/20
41
0

El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) ha celebrat l’Assemblea General Ordinària amb l’aprovació de tots els punts presentats. La jornada ha estat oberta per Roger Agustín, CEO i cofundador de Prenomics amb una ponència sota el títol “Com millorar les decisions estratègiques en una PIME a partir de les dades”.

EACN: Entrevista al Clúster d'automoció de Catalunya

DESTACAT
26/10/20
33
0

Entrevistem a Teresa Tous, assistent de gestió de projectes de EACN en el Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya (CIAC).

1. Quin és el seu paper en el projecte EACN?

El Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya (CIAC) lidera el cinquè paquet de treball del projecte EACN, que consisteix a gestionar les sol·licituds d'experts que donaran suport als projectes conjunts que sorgeixin de la iniciativa EACN. El CIAC també s'encarrega de coordinar els projectes relacionats amb la intel·ligència artificial i la robòtica.

A més, la nostra participació en el projecte es basa a donar suport a tots els paquets de treball amb coneixements, experiència i millors pràctiques.

Cap a un nou model d’indústria: 4.0 i sostenible

DESTACAT
30/9/20
138
0

Cap a un nou model d’indústria: 4.0 i sostenible de Fundació i2CAT i la Generalitat de Catalunya
Per més informació, ho trobareu a través del següent link

CIMALSA i CIAC conclouen l'estudi de mobilitat sostenible dels treballadors/es en els polígons i zones logístiques

DESTACAT
25/9/20
114
0

* La col·laboració públic-privat permet promoure actuacions per la millora de la mobilitat dels treballadors/es i l’atracció de nou talent

El futur de l’automoció oferirà noves oportunitats de negoci a les empreses de Catalunya

DESTACAT
17/9/20
96
0
  • El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) afirma, en la presentació del Pla Estratègic 2020-2024, que els proveïdors de components seran els grans impulsors de les novetats que viurà l’automoció
  • Per afrontar els reptes de futur, com la ciberseguretat o la creació de nous perfils professionals qualificats, el CIAC transformarà les seves àrees de treball i potenciarà la seva Plataforma de Talent a més de 90 universitats per obrir-la a tot el sector de l’automoció.