**AJORNAT** 3 DE NOVEMBRE - CIAC Mobility Awards 2020 & Disruptive Mobility Day

JORNADES OBERTES AL PÚBLIC
3/11/20
112
0

AJORNAT - 3 DE NOVEMBRE

Benvolgut/da {name},

Per qüestions de sol·lapament amb altres activitats, el Disruptive Mobility Day i els CIAC Mobility Awards s'ajornen a dimarts 3 de novembre. Es preveu mantenir l'horari i l'agenda establerta. En breus publicarem les bases del concurs actualitzades amb els terminis actualitzats a la pàgina de la convocatòria.
Benvolgut/da {name},

Amb motiu del Kick Off de l'àrea de Noves Oportunitats de Negoci i Mobility as a Service del CIAC, et convidem a la jornada virtual Disruptive Mobility Day que tindrà lloc el dimarts, 29 de setembre.

Inscriu-te al Disruptive Mobility Day o als CIAC Mobility Awards 2020 mitjançant aquest enllaç:


En aquest esdeveniment tindràs la oportunitat de conèixer als referents en els nous paradigmes de la mobilitat i les tendències de cara als propers anys en l'àmbit de la mobilitat.

La jornada s'obrirà amb una taula rodona inspiradora, amb les Millors Pràctiques de Noves Oportunitats de Negoci en Mobilitat, seguida d'una ponència per part de Joaquim Piera, Technology Delivery Lead Associate Director d'Accenture, sobre Tendències actuals i de futur en Mobilitat i Vehicle connectat.

Si tu i/o el teu equip teniu una iniciativa o projecte disruptiu en l'àmbit de la mobilitat, també tindràs la oportunitat de compartir-lo i participar a les microsessions de mentoring one-to-one amb el jurat final, conformat per un grup heterogeni d'empreses referents.

A partir d'una selecció de finalistes, es realitzarà una ronda d'elevator pitches, presentacions de les propostes de 3 minuts de duració, per ser avaluats pel jurat final, i es farà entrega dels CIAC Mobility Awards, que premiarà i reconeixerà a aquells projectes i models de negoci més disruptius en l'àmbit de la mobilitat.

Inscriu-te al Disruptive Mobility Day o als CIAC Mobility Awards 2020 mitjançant aquest enllaç:


AGENDA

 • 09:45h - Obertura de la sala virtual
 • 10:00h - Benvinguda institucional
 • 10:30h - Reptes i Oportunitats de l'Àrea CIAC de Noves Oportunitats de Negoci i Maas
 • 11:15h - Bones Pràctiques en Noves Oportunitats de Negoci
 • 11:45h - Actualitat i Futur de la Mobilitat i Vehicle Connectat, per Joaquim Piera d'Accenture
 • 12:15h - Break
 • 12:30h - Finalistes CMA2020 (CIAC Mobility Awards 2020)
 • 12:40h - Elevator Pitch finalistes CMA2020
 • 14:10h - Break
 • 14:55h - Premis CMA2020
 • 15:10h - Cloenda institucional
 • 15:20h - Workshop CMA2020

DATA: 29 de setembre a les 10:00h
LLOC: Zoom (inscriu-te a l'esdeveniment per rebre l'enllaç d'accés).

INSCRIPCIONS

Inscriu-te al Disruptive Mobility Day o als CIAC Mobility Awards 2020 mitjançant aquest enllaç:Resto a la teva disposició per qualsevol dubte.

Atentament,

Ona Rocamora Badia
Project Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
m: +34 676 714 522
ona.rocamora@ciac.cat
www.ciac.cat

Carta del president

JORNADES OBERTES AL PÚBLIC
22/5/20
205
0

Benvolgut/da {name} ,

En primer lloc espero que tant vosaltres com les vostres famílies estigueu bé.

La Junta Directiva del CIAC i jo mateix hem decidit que enguany no celebrarem la cinquena edició del Míting d'Auto, donada situació que estem vivint, i sabent que ha estat un cop molt dur per tota la indústria i per a tothom.

El Míting d'Auto sempre s'ha entès com la festa anual del CIAC, i és per això que enguany no ens sembla coherent celebrar cap festa. Esperem que l'any que ve puguem recuperar la nostra festa de l'automoció catalana per celebrar-ho amb tots vosaltres, amb moltes sorpreses que ja teníem preparades per enguany, i que l'any vinent realitzarem amb més il·lusió i més força si cap.

Tot l'equip del CIAC us desitgem de tot cor superar aquesta situació i tornar més forts que mai.

#Juntspercréixer #elmotoréslaindústria

Una forta abraçada,
Josep Maria Vall

Protocol de Neteja i Desinfecció per Automoció

JORNADES OBERTES AL PÚBLIC
23/4/20
190
0

Benvolgut/da {name},

La represa de l'activitat de les empreses era i és un aspecte preocupant, per a tots els treballadors i directius. Per això, des del Clúster s'ha realitzat una sèrie de reunions en comitè per treballar conjuntament en solucions a problemes visibles i actuals.

Arran de les reunions de treball i la recaptació d'informació als sondeigs i webinars, s'ha elaborat un document on inclou un Protocol d'Higiene i Desinfecció. Aquest document contempla tant la part de neteja, com la de prevenció de riscs.

Segons informes de l'Institut Nacional de Toxicologia, s'ha registrat un augment d'intoxicacions per productes de neteja i desinfecció els últims dies. I per tal d'assegurar una neteja i desinfecció previstes de fatals conseqüències, us fem arribar el document.

Protocolo de Limpieza y Desinfección


Aquest document es pot difondre i referenciar lliurement.

També podeu visualitzar el webinar sobre Protocols de Prevenció, EPIs i Sobreinformació realitzat dimarts 21, mitjançant el següent enllaç:


Per altra banda, us demanem que contacteu amb nosaltres per qualsevol dubte o problema que us pugui sorgir.

Atentament,

Ona Rocamora Badia
Project Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
m: +34 676 714 522
ona.rocamora@ciac.cat
www.ciac.cat

**IMPORTANT** Protocol de protecció i prevenció laboral sector automoció

JORNADES OBERTES AL PÚBLIC
13/4/20
149
0

Benvolgut/da {name},

Des d'avui, dia 13 d'abril, és possible reiniciar l'activitat sense restriccions al sector després de la paralització imposada pel Reial Decret Llei 10/2020 del 29 de març. El dissabte es va publicar al BOE el RD 487/20, pel que es prorroga l'estat d'alarma declarat pel RD 463/20 fins a les 00 h del 26 d'abril.

Podeu consultar els següents documents elaborats pel Ministeri de Sanitat els últims dies:

 • Guía de buenas prácticas en centros de trabajo, actualitzada l'11 d'abril
 • Protocolo de actuación, actualitzat el 8 d'abril, (Procediment d'actuació pels serveis de prevenció de riscos laborals davant l'exposició al SARS-CoV-2)
 • Guía interpretativa (Nota interpretativa dels escenaris de risc d'exposició establerts en el procediment d'actuació pels serveis de prevenció de riscos laborals davant l'exposició al nou coronavirus - SARS-CoV-2).

així com la Guia CEOE, actualitzada el 9 d'abril (Guia pràctica d'aplicació de mesures de caràcter laboral i de Seguretat Social per fer front a l'impacte econòmic i social de la Covid-19).

Com a referència per les empreses del sector d'automoció en la represa de l'activitat després de la crisi sanitaria, ANFAC, FACONAUTO i SERNAUTO han elaborat conjuntament un Protocol de Protecció i Prevenció Laboral per recuperar l'activitat industrial i distribució al sector de l'automoció. Aquest document es pot utilitzar com a referència en l'elaboració dels protocols interns de les empreses, ja que ha sigut contrastat i consensuat amb els sindicats, UGT-FICA i CCOO Indústria, recollint les seves posicions i propostes, i també compta amb el vistiplau del Ministeri de la Indústria, Comerç i Turisme, i els Ministeris de Sanitat i Treball.

Accedeix al següent enllaç per poder visualitzar tota la documentació mencionada:


En la represa de l'activitat, ens agradaria que ens informéssiu si es produeix alguna incidència, per agregar la informació i canalitzar-la tant a la CEOE com al Ministeri d'Indústria.

Atentament,

Josep Nadal
Cluster Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
m: +34 687 570 260
josep.nadal@ciac.cat
www.ciac.cat

*AJORNAT* Automotive Talent Show

JORNADES OBERTES AL PÚBLIC
6/4/20
115
0

Benvolgut/da {name},

Lamentem comunicar que degut a la situació a la qual ens veiem exposats, degut al COVID-19, s'aplaça l'Automotive Talent Show a la tardor.

En consequència, les bases del concurs Automotive Challenge Awards 2020 es modificaran: s'amplia el termini de presentació de respostes a reptes fins a la tardor.

Us mantindrem informats sobre les novetats mitjançant Telegram, web i correu.

Accedeix a la convocatòria per estar informat sobre les novetats:Disculpeu les molèsties.

Atentament,

Ona Rocamora Badia
Project Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
m: +34 676 714 522
ona.rocamora@ciac.cat
www.ciac.cat