INDUSTRY - from needs to solutions

ESDEVENIMENTS
23/3/21
172
0

INDUSTRY - from needs to solutions

Per més informació, ho trobareu a través del següent link

DATA: 23 al 26 de març de 2021

RECORDATORI: Empowering the Spanish Automotive Industry: The new growth to catch

JORNADES PELS SOCIS
26/1/21
36
0
IHS Markit i 7 clústers espanyols (CAAR, AVIA, CEAGA, ARIOJA, FACYL, CIAC, ACAN), membres de l'Associació ACREA, tenim el plaer de convidar-vos a un esdeveniment de llançament de la indústria automobilística espanyola.

L'any 2020 ha estat un any sense precedents tant dins com fora de la indústria de l'automòbil. La interrupció ha estat global, sense cap racó de món intacte. Però amb una vacuna a l'horitzó, el món espera tornar a la (nova) normalitat.Si ho desitgeu, us podeu unir el proper 26 de gener , al Webinar organitzat per presentar les xifres i la visió al voltant de la previsió a curt termini de la producció de vehicles lleugers per a 2021-2023 a Espanya, Europa i el nord d'Àfrica (incloent una línia superior de la perspectiva global). També farem una ullada als principals llançaments de nous vehicles previstos per a l'any i l'impacte de l'e-mobilitat a la previsió de producció de vehicles lleugers.

ORDRE DEL DIA

12:00: Introduction - Giuseppe Fanigliulo
12:15: Light Vehicle Production - Denis Schemoul
12:45: Q&A
13:15: Wrap Up and closing
13:30: Webinar concludes

REGISTRA'T : INSCRIPCIONS

Aquest seminari web es presentarà en anglès.
(si no podeu assistir a l’esdeveniment, hi haurà una gravació disponible).

!! IMPORTANT!

Aquest esdeveniment és exclusiu per a socis, per la qual cosa et demanem que en inscriure't, en el camp d'empresa posis CIAC-empresa (Nom de la vostra empresa).


Salutacions cordials,

Gemma Puig
Communication & Marketing Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
gemma.puig@ciac.cat
www.ciac.cat

RECORDATORI: 3r TOP Management Meetings

L'informe del CIAC
20/1/21
16
0


Benvolgut/da {name} ,

Des del CIAC us esperem el proper 20 de gener de 2021 a les 9:00h a través de ZOOM a la tercera trobada de TOP Management Meetings.

En aquestes trobades convoquem a tots els gerents/ director generals / directors de planta / màxims responsables de cada organització sòcia del Clúster, i així poder parlar de temes d'actualitat, aportar informació i a més, conèixer de primera mà les vostres inquietuds i saber com el CIAC us podem ajudar.

ORDRE DEL DIA

  • 09:00h – Introducció per part del CIAC
  • 09:05h – Repàs dades
  • 09:20h – Dubtes 2n TOP Management Meeting
  • 09:30h – Informe mensual automoció CIAC
  • 09:55h - Precs i Preguntes

Us recordem també que us podeu apuntar al projecte “Top Management meetings” al nostre gestor de projectes, on anem penjant tota la informació relacionada amb les reunions i totes les dades presentades.

LINK DE ZOOM : https://us02web.zoom.us/j/86857196196?pwd=T1lVQldRdXBkbmpHZC9NZGhQNzlCZz09

Quedo a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Josep Nadal Puigvert
Cluster Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
m: +34 687 570 260
josep.nadal@ciac.cat
www.ciac.cat

Agraïment - 3r TOP MANAGEMENT MEETING

L'informe del CIAC
20/1/21
5
0

Benvolgut/da {name} ,

Des del CIAC us volem agrair a tots els que heu pogut assistir a la tercera trobada del "TOP Management Meetings". Aquestes trobades les estem realitzant cada mes, i parlem amb tots vosaltres de diverses temàtiques que us puguin ajudar tant a vosaltres com a les vostres empreses.

A la trobada d'avui hem parlat de:

  • En Josep Maria Vall ha iniciat la sessió amb una benvinguda a tots als assistents.
  • Hem fet un repàs de les dades presentades al segon TOP Management Meetings, sobre les matriculacions a Espanya i a Europa.
  • Hem iniciat un debat sobre la situació del increment de producció en aquest Q1, i la visió del Q2. En aquest han parlat més de 8 empreses on ens han comentat que s'han trobat en vàries dificultats en aquest primer trimestre de l'any. Com problemes logístics i de subministrament a les plantes d'Àsia, problemes amb l'acer, problemes d'aprovisionament de materials, dificultats amb una manca de transport a la Gran Bretanya. Molts s'han trobat amb un increment d'aquest Q1 per sobre de budget. I en general s'ha comentat que ha estat un bon inici d'any. Però, s'ha mostrat incertesa pel Q2. I s'ha comentat la possible solució de transport terrestre entre Àsia i Europa.
  • També s'ha comentat que hi ha hagut pocs casos de Covid a les plantes.
  • Finalment hem comentat el projecte C01-2019 d'avaluació del Roadmap 4.0 (projecte tractor) un projecte que té l'objectiu de elaborar un GAP anàlisis per a les empreses sòcies del CIAC per detectar l'estat de digitalització en què es troben envers el sector.

Totes les dades comentades avui, les podreu trobar a la fitxa del projecte "TOP MANAGEMENT MEETING" al nostre gestor de projectes. A continuació us adjuntem link :
A més, Us recordem que el proper dimecres dia 3 de febrer, aprofunditzarem més el tema dels projectes tractors i us presentarem tots els projectes del CIAC. Estigueu atents a les comunicacions del CIAC on us enviarem la convocatòria en els propers dies.!! Recordatori!

Us convidem al proper 26 de gener a un webinar que realitzem juntament amb IHS Markit i 6 clústers més d'Espanya sobre "Empowering the Spanish Automotive Industry: The new growth to catch".

Us podeu registrar a través del següent enllaç:

REGISTRA'T : INSCRIPCIONS

Aquest esdeveniment és exclusiu per a socis, per la qual cosa et demanem que en inscriure't, en el camp d'empresa posis CIAC-empresa. Tot aquell inscrit que no d'identifiqui no se li donarà accés a la sessió.


Moltes gràcies a tots per assistir! Ens veiem al febrer a la propera trobada del TOP Management Meeting.

Quedo a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Josep Nadal Puigvert
Cluster Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
m: +34 687 570 260
josep.nadal@ciac.cat
www.ciac.cat

Bones Festes - Carta dirigida a les empreses sòcies del CIAC

JORNADES PELS SOCIS
24/12/20
52
0

Benvolgut/da {name},

Complicat, difícil, complex, enredat, crític, dolent, dur… Aquests són alguns dels adjectius que ens vindran al cap quan recordem el 2020. Totes i cada una de les empreses del sector de l’automoció van llançar les previsions a les escombraries al tercer mes de l’any, quan el govern espanyol va dictar un confinament total per la Covid-19 i ens obligava a tancar els nostres negocis. Van ser setmanes de moltes reunions virtuals i de revisar molts textos redactats per l’administració pública per saber què deia exactament la llei i tenir clar què podíem fer.

L’embolic dels ERTO ho va posar tot més difícil, tot i que la seva feina era precisament la contrària, ajudar-nos a superar una situació molt adversa.

Precisament per totes aquestes dificultats, avui em sento molt orgullós de la capacitat de reacció i reactivació de la nostra indústria. Ens han posat a prova i hem donat exemple de fortalesa i superació tot i estar immersos en un procés de transició cap a un futur molt il·lusionant com és el vehicle elèctric, connectat i autònom.

Nissan també ha estat notícia perquè trasllada la producció fora de Barcelona. Una decisió que ha provocat un fort impacte a tot el sector. No obstant això, esperem l’entrada de noves indústries que col·laborin a l’enfortiment col·lectiu.

Vull dedicar-vos aquestes últimes paraules per desitjar-vos unes Bones Festes i agraïr-vos, una vegada més, l’enorme esforç que vau fer, que esteu fent i que fareu per recuperar la normalitat. De fet, em consta que hi ha empreses que teniu planificat incrementar la plantilla respecte el 2020 i aquesta és una noticia magnífica!

Estic convençut que el 2021 serà molt millor que el 2020. Hi haurà reptes? Sí, moltíssims, però els superarem per continuar sent un puntal imprescindible de l’economia catalana.

Bones Festes i Bon Any!

Josep Maria Vall, President del CIAC


Us volem fer arribar el primer informe mensual del sector d'automoció coordinat amb diferents Clústers d'Automoció D'Espanya i amb informació obtingut de IHS Markit.

L'equip del CIAC us desitja unes bones festes i un feliç any 2021.